Om Oss

Om Medialist…

…Sveriges främsta marknadsplats för alla typer av reklamplatser

Medialists vision är att förenkla processen att hitta, planera samt köpa & sälja reklamplatser via alla typer av marknadsföringskanaler. Via vår marknadsplats kan mediasäljare skapa egna profiler och publicera lediga annonsutrymmen med detaljerad information om respektive annons såsom kategorier, målgrupper, region, annonseringsperiod, pris och själva platsen via kartor. I sin tur kan mediaköpare och reklambyråer använda vår annonsdatabas för att hitta nya idéer och planera reklamkampanjer.

 

Vårt mål är att kunna erbjuda annonsutrymmen inom:

  • Onlinereklam – Banners, textlänkar, e-mail marketing, videoreklam…
  • Printreklam – Dagspress, tidskrifter, kataloger, bilagor, direktreklam…
  • Utomhusreklam (OOH) – Traditionell OOH, digital OOH, butiker, events, transit, sponsring…
  • TV/Radio/Mobil – TV Reklam, radioreklam och mobilreklam
  • Ambientreklam – är annonsutrymmen som skiljer sig mot traditionell reklam på sådant sätt att de sticker ut för att fånga kunders uppmärksamhet. Exempel på dessa kan ses på vår blog.

Syftet med Medialist är också att sprida kunskap inom reklambranschen och ge tips & tricks på hur man kan marknadsföra sitt företag. Detta kommer att publiceras som artiklar på vår blog.

 

Vi på Medialist

Daniel Vindenberg1 285x300 Om Oss

Daniel Vindenberg

Grundare

Daniel har ett förflutet i bank & finansbranschen med ett stort intresse för system- och affärsutveckling.

Martin Tina 285x300 Om Oss

Martin Tina

Grundare

Martin är utbildad civilekonom och civilingenjör inom Industriell Ekonomi med inriktning inom Datavetenskap och e-handel. Han har jobbat inom bank & finansbranschen de senaste 10 åren och brinner för affärsutveckling och strategiska IT frågor.

 

Vi vill ha dina åsikter

Vi välkomnar och uppmuntrar dig att dela dina tankar om att främja Medialists vision för att utveckla och förenkla mediabranschen när det gäller köp- och sälj av reklamannonser. Låt oss veta ifall det är något vi kan göra för att öka värdet för dig och ditt företag. Vi tar tacksamt emot synpunkter kring vår webbportal och vi uppskattar verkligen ifall ni rapporterar några systemfel.

 

Kontakta oss

Medialist är en produktion av WebChannel AB

Länk till sidan för Kontakta Oss
Email: info@medialist.se
Tel: +46-(0)70-712 45 86